Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Els participants al projecte Treball als Barris milloren l’ocupabilitat i les seves competències laborals

03 de novembre de 2022

Persones que estan en un procés d'orientació i/o altres accions ocupacionals que es duen a terme al barri de l'Espirall en el marc del projecte Treball als Barris continuen el seu procés de formació. Aquesta formació la reben a la Fassina de la mà del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca amb l’objectiu de facilitar el procés de recerca de feina i la incorporació al mercat de treball. En aquest marc la setmana passada van rebre la visita de Josep M. Llauradó, gerent de l’empresa Establecimientos OR64 SL, dedicada a la fabricació de tot tipus de recobriment de cablejat, que va realitzar una xerrada per donar a conèixer com són els seus processos de selecció de personal d'acord amb les competències més valorades en els perfils administratius i de producció. També va destacar que les competències i requisits bàsics més valorats per accedir a qualsevol ocupació són el compromís, les ganes d'aprendre, el rigor, l'educació i la disponibilitat.

Per als usuaris i usuàries del Servei d’Ocupació és molt important conèixer de primera mà la visió de les empreses en relació a l'ocupació i els processos de selecció, ja que els acosta a la realitat del mercat laboral.

A través del Servei d'Ocupació, l'Ajuntament agraeix la col·laboració a Establecimientos OR64, SL per la seva col·laboració, en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Accessibilitat