Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Els Programes de Formació i Inserció per a joves de 16 a 21 anys obren les preinscripcions per al curs 2019-20

07 de maig de 2019

El proper 13 de maig s'obre el període de preinscripció per al Programa de Formació i Inserció que es desenvolupa al Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca, a La Fassina. El període finalitzarà el 30 de juliol. 

Les especialitats que s'ofereixen per al curs 2019-2020 són:
· Auxiliar d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració 
· Auxiliar d'imatge personal: perruqueria i estètica

S'adrecen a joves entre 16 i 21 anys d'edat que no han obtingut el graduat en ESO, i que estan interessats/des en rebre formació en aquests àmbits. El programa té una durada de 1.000 hores de formació teoricopràctica, de les quals 180 hores són pràctiques en empreses del sector de la comarca. 

El CFO Francesc Layret compta amb les instal·lacions adequades i homologades per la Generalitat de Catalunya per impartir aquest tipus de formació, entre les que s'inclou també la infraestructura de l'Alberg Municipal de Joventut. 
En acabar el curs, l'alumnat obté una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides. Aquesta certificació els permet accedir al món del treball i els dóna facilitats a l'hora de realitzar les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà o d'accedir a un centre de formació d'adults per treure's el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i a la formació per l'ocupació. 

Aquest és un programa promogut i finançat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. 

Informació i preinscripcions: 

Preinscripció online 

Més informació:
Servei d'Ocupació i Formació
Recinte La Fassina. Av. Catalunya, 22
Tel. 938171995