Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Es constitueix el Consell Assessor de la Wine.BS per fomentar la participació i adhesió del sector vitivinícola

06 de març de 2018


El nou òrgan analitzarà les necessitats del sector i proposarà les  accions formatives necessàries, complementant les funcions del Patronat del centre que promou estudis superiors

Aquest dimarts s’ha reunit per primera vegada el Consell Assessor de la Wine Business School, un espai de debat únic per debatre les necessitats rellevants del sector i analitzar les propostes formatives necessàries. 

Aquest consell assessor ha comptat amb la presència de la DO Catalunya,  DO Penedès, Cellers Torres, INCAVI, Universitat Rovira i Virgili, Fundació de la Universitat Rovira i Virgili, Fundació Pinnae, DO Cava, DO Tarragona, DO Montsant, DO Empordà, DO Alella, DO Bages, DO Conca de Barberà, Associació Vinícola Catalana, PIMECAVA, Institut del Cava, Associació Catalana de Sommeliers, Associació Catalana d’Enòlegs, Euroselecció, Innovi, Institut Català del Suro i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, ha valorat la creació d’aquest Consell com a “molt important pel sector. Aporta una visió ampliada de les necessitats de formació, en funció de les característiques del territori i les dimensions de les empreses, per millorar la competitivitat i l’eficiència, i complementa les funcions del Patronat”. Pere Regull ha presidit l’acte de constitució del Consell Assessor, acompanyat del tinent d’alcalde de l’àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero; del tinent d’alcalde de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan M. Montfort, i de la directora de la Wine.bs, Ester Garcia.

Aquest nou òrgan fomenta la participació i adhesió del sector, i confirma la necessitat d’habilitar un espai de formació especialitzat, referent de la nostra zona vitivinícola.

Els objectius del Consell Assessor passen per donar una visió externa sense implicació en la gestió del projecte, constituir un òrgan consultiu que no té responsabilitat civil sobre les decisions que prenguin els òrgans gestors de l’organització i aportar contrast i realitat a les propostes de formació desenvolupades. 

Entre les seves funcions, destaquen la de discutir, assessorar i fer propostes d'actuació al Patronat i a l’equip tècnic, planificar actuacions per millorar les relacions entre els diferents agents del sector i promoure la consecució de millores per una major eficàcia i eficiència, així com planificar  accions per projectar la WINE.BS com a espai de relació i innovació en el management en l'àmbit vitivinícola, tant a Catalunya  com a nivell internacional.