Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Èxit de participació al cicle de conferències online per a la recerca de feina

09 de desembre de 2020

Durant la primera setmana del mes de desembre s’ha celebrat el Cicle de conferències online per a la recerca de feina ACTIVA’T, organitzat pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, amb tres conferències orientades a augmentar les possibilitats dels participants de trobar feina.

La conferència “En moments d’incertesa, mirada possibilista”  ha estat a càrrec de Maria Batet, la de “Selecció per competències i nous processos de selecció innovadors” de Laura Climent i l’última d’elles “Com realitzar una entrevista online amb èxit” de Lara Castellanos.

Els/les assistents, un total de 68 persones, han pogut ampliar els seus coneixements i resoldre dubtes sobre com encarar el procés de recerca de feina d’una forma positiva, conèixer quins nous processos de selecció estan utilitzant les empreses i com preparar-se per afrontar-los amb èxit, i què cal tenir en compte i en què es fixen les empreses a l’hora de fer una entrevista de feina online.

La valoració ha estat molt positiva, tant per l’organització com per les persones participants, ja que cada vegada es troben amb més dificultats a l’hora de superar processos de selecció i ha estat una forma de conèixer quins processos existeixen i com afrontar-los de manera positiva.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Espirall, Capital Humà, una acció cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Accessibilitat