Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Èxit de participació en el Mannequin Challenge de l’Espirall

12 de juliol de 2017

Des del programa Treball als Barris finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i dins el projecte de dinamització comunitària Espirall, Fem Barri, s’ha dut a terme la gravació d’un Mannequin Challenge (el repte del maniquí, en català). Aquest és un fenomen viral que arrasa a tot el món i consisteix en gravar un vídeo amb tots els protagonistes immòbils, igual que els maniquins, com enmig d’una escena congelada.

Han participat un total de 582 persones que són membres d’Entitats Espirall, Casal d’avis de l’Espirall, el grup Activa’t tu pots, Unió de Botiguers i Comerciants de l’Espirall, Associació de veïns de l’Espirall, Escuela Flamenco Arunci, Unió Ciclista Espirall, Agents Cívics, Servei de Joventut, Casa d’oficis “La Mainada”, Club de Futbol Base de l’Espirall, Centre Obert “La Finestra”, Escola Pau Boada, Escola Mas i Perera, veïns i veïnes i tot l’equip tècnic del projecte Treball als Barris. L’activitat ha comptat amb la col•laboració del grup La Calle del Son, formada per músics del mateix barri que han creat la banda sonora del vídeo.

Amb aquest vídeo s’ha fet palès una vegada més l’esperit de participació ciutadana que es respira al barri de l’Espirall, que compta amb unes entitats molt vives i amb ganes de fer barri.


L’estrena del vídeo tindrà lloc el proper dijous 20 de juliol, a les 22h, abans de l’activitat de Cinema a la fresca, acte encabit dins el programa d’actes de la Festa del Barri 2017. També es podrà visualitzar a les xarxes socials i a mitjans de comunicació de la vila.