Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Finalitza amb èxit una formació especialitzada en l’àmbit de la cuina i restauració a la Fassina

20 de desembre de 2019

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca ha realitzat el curs de Preparació i elaboració d'entrants i postres en el que s'han format 15 professionals en situació d'atur laboral amb coneixements, experiència prèvia i motivació en l'àmbit de la cuina i la restauració. L'objectiu d'aquesta formació, dissenyada dins del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat de la Diputació de Barcelona, és ampliar les competències professionals dels /de les participants per tal d'incrementar les oportunitats d'accedir al món laboral. 

El disseny de la formació s'ha realitzat a partir de les necessitats manifestades per les empreses del sector de cobrir llocs de treball amb perfils professionals qualificat específics per treballar en l'elaboració i presentació d'entrants i postres de restaurant. En aquest sentit, el servei d'Ocupació ofereix a les empreses del territori la possibilitat de conèixer aquests perfils professionals formats i preparats per al sector de l'hostaleria mitjançat un servei personalitzat de selecció de candidatures, entrevistes i derivació de candidats/es. Tanmateix també s'ofereix l'oportunitat d'acollir alumnat en pràctiques i poder formar professionals a mida de les necessitats de l'empresa. 

Més informació
Oficina Municipal del Treball
Pl. Penedès, 4, baixos
Telèfon 93 817 24 47.