En la tasca de prospecció empresarial, s’ha contactat amb 221 empreses que han valorat el servei amb un grau de satisfacció de 3.70 punts sobr
Finalitza amb èxit una formació especialitzada en l’àmbit de la cuina i restauració a la Fassina
20 de desembre de 2019El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca ha realitzat el curs de Preparació i elaboració d'entrants i postres en el que s'han format 15 professionals en situació d'atur laboral amb coneixements, experiència prèvia i motivació en l'àmbit de la cuina i la restauració. L'objectiu d'aquesta formació, dissenyada dins del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat de la Diputació de Barcelona, és ampliar les competències professionals dels /de les participants per tal d'incrementar les oportunitats d'accedir al món laboral.
El disseny de la formació s'ha realitzat a partir de les necessitats manifestades per les empreses del sector de cobrir llocs de treball amb perfils professionals qualificat específics per treballar en l'elaboració i presentació d'entrants i postres de restaurant. En aquest sentit, el servei d'Ocupació ofereix a les empreses del territori la possibilitat de conèixer aquests perfils professionals formats i preparats per al sector de l'hostaleria mitjançat un servei personalitzat de selecció de candidatures, entrevistes i derivació de candidats/es. Tanmateix també s'ofereix l'oportunitat d'acollir alumnat en pràctiques i poder formar professionals a mida de les necessitats de l'empresa.
Més informació
Oficina Municipal del Treball
Pl. Penedès, 4, baixos
Telèfon 93 817 24 47.