Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Finalitzen amb èxit els contractes laborals a joves de garantia juvenil

02 de maig de 2019

Aquest mes d’abril han finalitzat els contractes que l’Ajuntament de Vilafranca va signar en el mes d’octubre amb 6 joves vilafranquins d’entre 22 i 30 anys en règim temporal i de pràctiques. 
Els/les joves eren tècnics i/o graduats en diferents especialitats que han treballat en els serveis municipals de Joventut, de Promoció Econòmica–Mercats i de Formació i Ocupació així com a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Els resultats han estat molt satisfactoris per totes les parts. Els/les joves en practiques han donat suport i s’han implicat en projectes i activitats productives de força responsabilitat. De fet, l’objectiu del programa era  ajudar-los a adquirir aptituds i competències professionals que els/les afavoreixin en les seves carreres i en el marc del mercat laboral.

Aquestes contractacions responien a la convocatòria del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya tot reduint l’índex d’atur juvenil, seguint les directrius de l’Estratègia Europa 2020. El programa Joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya,  cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.