Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Formació sobre itineraris d’orientació a la Fassina

25 de octubre de 2021

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca realitza itineraris d'orientació amb l'objectiu de facilitar l'accés de les persones al mercat laboral, o bé retornar al sistema educatiu. Els orientadors donen eines per fer una anàlisi de les necessitats i les competències que tenen i ajuden en el traçat del seu propi itinerari a través de diferents accions en el marc del sector professional seleccionat per la mateixa persona (sessions individuals, grupals, entrevistes ocupacionals i pràctiques en les empreses).

En aquest marc l'empresa de recursos humans Eurofirms Group ha fet una xerrada que ha permès als/les assistents completar la seva formació. També ha donat l'oportunitat de participar en un speed dating simulat, en el que les dues representants de l’empresa han fet breus entrevistes de feina en les que els alumnes/candidats s’han donat a conèixer. Aquesta activitat ajuda al desenvolupament de les habilitats socials i a sintetitzar en poc temps el perfil com a candidats a una oferta de feina. A més és molt recomanable per a les empreses ja que permet conèixer de forma ràpida a persones adients a les seves necessitats de contractació.

Des del Servei d'Ocupació es valora molt positivament la col·laboració amb Eurofirms Group, amb la qual és té una relació activa a través de l’Oficina Municipal de Treball, on es gestiona la borsa de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona al servei de totes les persones en cerca de feina de Vilafranca.

    

Accessibilitat