Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Formació tècnica de qualitat per a persones en recerca de feina

07 de febrer de 2019

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca va dur a terme al llarg del 2018 diferents cursos de formació tècnica de curta durada en el marc del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local del Pla Xarxa de Govern Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.

Concretament es van realitzar dos cursos de carretoners, un curs de manipulador d’aliments, un curs de poda i un darrer curs de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris. De tots ells s’han beneficiat un total de 86 persones.

Es tracta d’accions formatives de curta durada i de caràcter tècnic que permeten un reciclatge i actualització de coneixements i competències tècniques de persones en situació d’atur laboral, donant un valor afegit al seu currículum professional alhora de fer recerca de feina.