Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Gran participació a la jornada de portes obertes del sector de la neteja al Servei d'Ocupació

20 de desembre de 2019

El passat 26 de novembre es va celebrar una jornada de portes obertes (Open Day) del sector de la neteja al servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, a La Fassina. En la jornada, organitzada en la forma d’un networking, van establir-se contactes entre empreses i persones en recerca de feina que volien treballar en el sector de la neteja. Concretament, l’acte va comptar amb la participació de 8 empreses: Consorci Sociosanitari de Vilafranca, Fundació Amalia Soler, L’Encant del Penedès (Masia Torre del Gall), Marclean Penedès, Neteges Penedès, Sauver Limpiezas, Sparkling Net Serveis i Tintoreria Juncosa, i amb una seixantena de candidats/es que estaven participant en diferents accions del servei d’Ocupació. Les empreses han pogut conèixer personal polivalent, en un format dinàmic on els/les candidats/es els han lliurat el currículum tenint en compte els seus interessos i els requisits que es demanaven

L’objectiu de la jornada era facilitar a les empreses el contacte amb candidats/tes per a cobrir llocs de treball, oferir a les persones que cerquen feina l’oportunitat de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. A la fi es tractava també de crear un espai de trobada entre empreses del mateix sector professional que els va permetre compartir inquietuds similars.

La valoració ha estat molt positiva, tant per part les empreses com de les persones en cerca de feina, destacant aspectes com la organització de l’acte, l’eficiència del format, la creació d’una borsa de treball, i també s’ha ressaltat l’entusiasme i la motivació dels participants per a treballar en el sector.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte Espirall, Capital Humà, una acció cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de empleo Estatal.