Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Inici de les accions formatives del programa Mesures Actives d'Inserció per a persones beneficiàries de RMI

11 de febrer de 2016

El Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina  de l’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat les accions formatives en el marc del programa Mesures Actives d’Inserció per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció. Aquest programa té com a finalitat qualificar a trenta persones en situació d’atur i beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció per a la millora de la seva ocupabilitat, proporcionant-los la qualificació professional i les competències bàsiques personals que els permetin ampliar les oportunitats d’inserció i incorporar-se de nou al mercat laboral.

Les persones participants han començat a elaborar el  seu projecte professional a partir de diferents accions de tutorització i formació,  tant individuals com grupals,  de cara al desenvolupament de les competències necessàries en el context laboral.

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca està treballant amb el teixit productiu de la comarca amb l’objectiu d’establir vincles de cooperació per a completar la qualificació professional mitjançant la realització de les pràctiques.  Les empreses que estiguin interessades a col·laborar amb el programa es poden adreçar al Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina, tel. 93 817 19 95.

Des del servei s’agraeix a les empreses que van col·laborar en la primera edició del programa, tant  la bona acollida com el suport a la millora de l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació d’atur des de fa molt de temps.

El programa Mesures Actives d’inserció per a persones destinatàries de la Renda Mínima d’Inserció està subvencionat per la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

Accessibilitat