Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Jardiners, vivers i floristes acolliran en pràctiques als joves del PFI-PTT d’Auxiliar de vivers i jardins

03 de abril de 2017

L’alumnat de l’especialitat d’Auxiliar de vivers i jardins del Programa de Formació i Inserció (PFI)-Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca iniciarà aquesta setmana una experiència formativa en empreses de la comarca.  L’objectiu d’aquesta estada pràctica és, d’una banda, apropar els joves al món del treball al mateix temps que assoleixen nous aprenentatges de l’especialitat i, d’altra banda, desenvolupar actituds valuoses que són clau per a la seva maduració personal i professional, tals com ho poder ser la responsabilitat, la capacitat d’esforç, la  iniciativa, l’autonomia i el treball en equip. Les estades pràctiques en entorns productius també són una oportunitat que tenen els joves per donar-se a conèixer com a futurs treballadors. 


Les empreses que col•laboren amb el programa aportant valors i coneixements als joves són: Damián Portillo, Jardins Borrell, Jesús Carbó, Kelly Flors, Nou Verd, Ton Maria Vilarrubias, Tamarix Jardiners i Vivers Torrents.


El PFI-Pla de Transició al Treball de Vilafranca es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona.