Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Jornada festiva i participativa en la celebració del 3r aniversari del Banc de Temps Vilafranca

21 de març de 2018

Dissabte passat l’Escorxador de Vilafranca va acollir la jornada de celebració del 3er Aniversari del Banc de Temps Vilafranca. Les dues activitats organitzades van tenir una molt bona participació.
A la “Restart Party” els assistents van poder aprendre a reparar aparells domèstics diversos que estaven espatllats, gràcies als voluntaris del col•lectiu Restarters Barcelona. L’ambient va ser lúdic, comunitari i agradable i, les persones que esperaven que un voluntari reparador els atengués, conversaven entre ells, compartien experiències i podien gaudir d’un refrigeri, a més de poder conèixer de prop les Restart Parties.

Al final, l’objectiu és que les persones assistents hagin pres consciència que els seus aparells es poden reparar i del fàcil que pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres dispositius. Sensibilitzar, per tant, del gran estalvi ecològic i econòmic del que podem ser responsables.
A l’espai “Temps pels Infants” participants del Banc de Temps van dinamitzar activitats lúdiques per a infants com “Reciclem i pintem” (manualitats), “Crea les teves històries” (conta contes) i “Juguem?” (jocs diversos). A més, va ser un espai de trobada i de celebració pròpiament dita del 3er aniversari del BDT Vilafranca. Es van poder fer manualitats amb tovallons de paper, conversar, crear nous vincles i contagiar-se les ganes de continuar sumant anys participant en el Banc de Temps Vilafranca.

S’agraeix al col•lectiu Restarters Barcelona i a tothom del Banc de Temps Vilafranca que van fer possible aquesta celebració.