Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

La Fassina, al Xató Tapa

16 de febrer de 2017

Una alumna de la Fassina guanyadora del premi a la tapa més saborosa del 2n concurs de tapes creatives de xató, Xató Tapa.

El passat diumenge 12 de febrer dos alumnes de l’especialitat d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració del programa de formació i inserció La Forquilla, varen participar en el 2n concurs de tapes creatives de xató, Xató Tapa.
Un jurat  format per experts gastrònoms, xefs i professionals del món del turisme i la cuina,  van ser els encarregats de valorar tant l’aspecte i sabor de la tapa com l’elaboració i l’actitud del concursant.
El reconeixement constava de cinc premis: premi a la millor tapa de xató, premi a la fidelitat a la recepta original, premi a la tapa més saborosa, premi al disseny, presentació i emplatat i premi a la creativitat i innovació.
Azahara Centol, de 20 anys, amb la tapa Experimental Xató va ser guardonada amb el premi  a la tapa més saborosa.
L’altre alumne representant de La Fassina, Moris Gustavo, de 18 anys, va participar al concurs amb la tapa XatóRoll.
El Programa de Formació i Inserció  és un programa orientat a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut l'ESO. És una formació teoricopràctica que té com a finalitat millorar la qualificació professional, facilitar la continuïtat formativa i millorar les oportunitats d'incorporació al món laboral dels joves, també  facilita l'accés als cicles formatius de grau mitjà i a d'altres ofertes formatives. 
El programa és gratuït per als/les participants. Està promogut  pel Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i subvencionat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil. 

Accessibilitat