Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

La Fassina ofereix formació a mida en el sector de les telecomunicacions

04 de maig de 2022

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca-La Fassina desenvoluparà una acció de formació teoricopràctica d’instal·lador/a de fibra òptica dissenyada a mida per l’empresa penedesenca de telecomunicacions XTA - Xarxes de Telecomunicacions Alternatives.

Aquesta modalitat de formació parteix de la necessitat que té una o varies  empreses de cobrir uns llocs de treball determinats, de manera que es forma a persones en situació d’atur en uns continguts i unes competències tècniques enfocades a les tasques pròpies d’aquests llocs de treball. Per la seva banda, l’empresa agafa el compromís de contractar una part de les persones que han fet la formació. En aquesta ocasió, són dues les empreses que tenen la necessitat de contractar instal·ladors/es de xarxes de fibra òptica, XTA i l’empresa CONECTIUM. 

Aquesta activitat formativa està 100% subvencionada per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l’empresa XTA i es realitzarà de l’1 de juny al 22 de juliol emprant un total de 270 hores, que permetrà també l’obtenció de la Targeta Professional de la Construcció (TPC), i serà en modalitat presencial, a la Fassina. S’inclouen pràctiques a l’empresa. 

Les persones interessades es poden inscriure a través de la pàgina web ocupacio.vilafranca.cat. Per a més informació, poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball (Tel.  938 172 447 / [email protected]).

Accessibilitat