Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat a joves de garantia juvenil

02 de octubre de 2018

L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat aquest passat mes d'octubre a joves del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, en règim temporal i amb contracte laboral en pràctiques. Aquestes contractacions responen a la convocatòria del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb l’objectiu de reduir l’atur juvenil i ampliar l’experiència laboral d’aquests joves. És, de fet, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

Els perfils professionals que s'han contractat són un docent, 2 educadors o monitors mediambientals, 2 tècnics de màrqueting i un educador o informador juvenil.

El programa Joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil