Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat vuit auxiliars per a donar suport als centres sociosanitaris de Vilafranca

13 de desembre de 2018

L'Ajuntament de Vilafranca ha contractat 8 plans d'ocupació d'auxiliars sociosanitaris en el marc del projecte de Suport a Centres Sociosanitaris i d'Atenció a Persones Dependents. Els contractes son de jornada completa, durant un període de sis mesos des de l'1 de juliol i fins al 31 de desembre. Les persones beneficiàries estaven en situació d'atur laboral, eren residents al barri de l'Espirall i havien realitzat prèviament un curs de certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents de 450 hores de durada. 

Els centres sociosanitaris de Vilafranca que han rebut aquest nou personal per a realitzar tasques de suport als/les professionals en el seu dia a dia són el Consorci Sociosanitari de Vilafranca–Centre Ricard Fortuny, l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i la Fundació L'Espiga Penedès. 


Suport a Centres Sociosanitaris i Institucions Socials és un projecte de Treball als Barris, impulsat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, des del Servei d'Ocupació i Formació, i subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.