Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L'Ajuntament de Vilafranca impulsa de nou programes de formació i treball al barri de L'Espirall

16 de novembre de 2017

L’Ajuntament de Vilafranca posarà en marxa un nou pla especial de foment de l’ocupació al barri de l’Espirall amb diferents accions d’orientació, formació i ocupació. De les diferents accions que es durant a terme es destaquen el curs d’atenció sociosanitària i la Casa d’Oficis La Mainada.

El curs d’Atenció sociosanitaria a persones dependents en institucions socials acollirà a 10 persones i permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat en aquesta especialitat. Posteriorment, el 75% dels participants seran contractats per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per donar suport a centres sociosanitaris de la vila.

La Casa d’Oficis La Mainada 2 acollirà 10 joves, menors de 25 anys i amb el Graduat en ESO, que es formaran i treballaran en l’especialitat d’auxiliar d’educació, dinamitzador/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor/a de menjador. Durant el primer semestre els participants rebran una beca i durant el segon seran contractats per l’Ajuntament de Vilafranca  fent suport a les escoles públiques del municipi, principalment del barri de l’Espirall i a les llars d’infants municipals.

Qualsevol persona del barri de l’Espirall interessada en participar en alguna de les dues accions pot adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació, a  La Fassina,  Av. Catalunya 22. o trucar al telèfon 93 817 19 95.

L’inici dels programes està subjecte a la resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.