Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca organitza un Mannequin Challenge al Barri de l’Espirall

16 de maig de 2017

El Servei d’Ocupació i Formació - La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza un Mannequin Challenge en el marc del Projecte de dinamització comunitària Espirall, Fem Barri dins el Programa Treball als Barris.

Mannequin Challenge, el Repte del Maniquí, és un fenomen viral que arrasa a tot el món que consisteix en gravar un vídeo amb tots els protagonistes immòbils, com enmig d’una escena congelada, igual que els maniquins. Perquè sigui més impactant, els participants tindran que valdre’s del seu enginy per quedar-se quiets en la postura més dramàtica o divertida possible. Amb aquest vídeo es pretén contribuir a la idea que el barri de l’Espirall es mou, un barri actiu amb molta participació ciutadana. El vídeo es projectarà com a primícia dins els actes de la Festa Major del Barri i posteriorment es penjarà a les xarxes socials.

Enguany és el 7è any consecutiu del Pla Especial d’Ocupació i Formació al Barri de l’Espirall, a través del qual es duen a terme accions d’orientació, formació, ocupació i dinamització comunitària al Barri, amb l’objectiu d’activar als veïns i veïnes que hi resideixen i millorar la seva qualitat de vida.

Les persones del Barri de l’Espirall que estiguin interessades en participar en el Mannequin Challenge poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina, trucar al 938171995 i demanar per Gemma Bertran o al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.

Espirall, Fem Barri  és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinançada pel Servei Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.