Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca realitzarà un networking entre professionals i empreses del sector administratiu

19 de abril de 2017

El proper dijous 27 d’abril es celebrarà un networking centrat en el sector administratiu en el marc del projecte Vilafranca, capital humà, impulsat pel Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 
Vilafranca, capital humà contempla per tercer any consecutiu la realització de diversos networkings, o xarxa de contactes,  amb l’objectiu de facilitar a les empreses el contacte amb professionals qualificats per presents o futures necessitats de recursos humans i donar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. Cada empresa participant podrà conèixer diferents professionals del sector administratiu formats en diversos programes del Servei d’Ocupació i Formació, majoritàriament al programa SEFED,  preparats per afrontar les entrevistes amb el format del networking.  
Les empreses participants prèviament podran conèixer de primera mà el programa SEFED, un programa en que es forma a les persones a través de la metodologia de la simulació d'empreses, basada en l'aprendre fent i aprendre treballant,  on es transforma l'aula en una veritable oficina administrativa de l'empresa simulada RAIMIVI SEFED, SAS., empresa del sector vitivinícola. 
Vilafranca, capital humà és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.