Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Ajuntament rep les vilafranquines guardonades amb els darrers premis Talent Femení

27 de febrer de 2018

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, i de la regidora d’Ensenyament i Relacions Internacionals, Xell Montserrat, va rebre ahir al vespre tres dones vilafranquines que han estat guardonades darrerament amb els premis Talent Femení, que atorga l’associació del mateix nom. Les tres guardonades a qui es va fer el reconeixement són Maria Rosa Ferré, premi a la Trajectòria l’any 2016, Mireia Torres, premi a la Vinicultura l’any 2016, i Irene Alemany, premi a la Vinicultura l’any 2017.
Talent Femení, que presideix la vilanovina Susana Villagrasa,  és una associació de dones emprenedores, empresàries, i professionals, sense ànim de lucre, que vol ser un punt de trobada de dones amb inquietuds i aptituds; afavorir la igualtat; donar visibilitat a la dona treballadora; treballar en projectes que millorin la situació de les dones víctimes de violència masclista; i impulsar el lideratge femení.
En el seu parlament, Pere Regull va assegurar que el paper de les dones a la història “ha estat important, si bé no ha estat visible ni prou reconegut. És evident que encara hi ha molta feina per fer per assolir la plena igualtat però crec que estem en un punt d’inflexió”. L’alcalde va lloar la trajectòria de les tres dones guardonades. “El seu èxit personal en les diferents facetes ens ajuda en la nostra obsessió per mantenir la idiosincràsia del Penedès. La Maria Rosa Ferré captant amb les seves fotografies l’ànima del territori, la Mireia Torres dirigint les bodegues Jean Leon i Irene Alemany els cellers Alemany i Corrio”, va afirmar Regull.