Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L'alumnat del curs d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials visita L'Espiga

16 de juny de 2021

La Fundació L'Espiga ha col·laborat amb l'Oficina Municipal de Treball oferint una visita el passat 8 de juny als/les alumnes del curs d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials, finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)  i que té lloc al Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Els representants d'aquesta entitat sense afany de lucre han explicat als/les visitants el seu projecte i han recorregut també les instal.lacions, dedicades a les persones amb discapacitat i a les seves famílies donant resposta a les necessitats d'aquest col.lectiu de les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf. D'altra banda, també ha col·laborat amb el curs oferint pràctiques a l'alumnat, donant-los així l'oportunitat de complementar el seu aprenentatge en un lloc de treball real.

L'equip tècnic municipal, els docents i l'alumnat van estar molt satisfets amb la visita, per la bona predisposició i tracte rebut. El servei d'Ocupació agraeix i destaca la importància de la col.laboració de les associacions, les entitats i les empreses del territori en la formació de futurs professionals atès que esdevenen un element clau en el desenvolupament de diversitat de programes formatius, ja sigui en format de pràctiques, visites, xerrades, masterclass, etc...

 

 

Accessibilitat