Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’alumnat del PTT de Fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques visiten l’empresa Fenster

27 de novembre de 2017

L’alumnat de l’especialitat d’Auxiliar de fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques del Programa de Formació i Inserció (PFI)–Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca va visitar el passat 20 de novembre l’empresa Fenster, arrelada a Vilafranca des de fa més de vint anys i dedicada a la fabricació i muntatge de portes i finestres d’alumini i PVC a habitatges, oficines, hotels, i edificis públics.

L’objectiu d’aquestes visites és apropar els joves a entorns productius reals per conèixer el funcionament de les empreses i observar in situ els tallers i la maquinària així com les mesures de prevenció en matèria de riscos laborals. Durant la visita a Fenster, guiada per l’empresari Ruben Córdoba, els alumnes també van adquirir nocions sobre l’organització de l’empresa i la seva política de recursos humans. La valoració d’aquesta experiència va ser molt positiva, tant per part de l’empresa com de l’alumnat i les seves famílies. 

El Programa de Transició al Treball,  que acull a trenta alumnes en les especialitats de fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques, i d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

Accessibilitat