Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L’alumnat del PTT de Vendes, oficina i atenció al públic col•labora amb la Creu Roja a la campanya de Nadal

08 de gener de 2019


L’alumnat de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Programa de Formació i Inserció (PFI)–Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca ha col•laborat amb Creu Roja a la campanya de joguines Apropa’ns a la il•lusió.
La campanya de joguines Apropa’ns a la il•lusió té per objectiu aconseguir que cap infant es quedi sense rebre joguines per Nadal. I, un any més,  els nois i noies del PTT de Vilafranca,  acompanyats del professor tècnic i de la seva tutora, van estat donant un cop de mà a les voluntàries de Creu Roja Vilafranca en les tasques de preparació i embolcallat de les joguines i distribució dels vals a les botigues.
Aquesta col•laboració ha estat molt enriquidora i molt ben valorada per l’alumnat, ja que  els ha permès posar en pràctica els coneixements apresos al mòdul de tècniques bàsiques de comercialització; sense comptar la satisfacció que els ha aportat el fet d’haver pogut mostrar la seva solidaritat.
Com a novetat d’enguany, l’alumnat ha descobert que Creu Roja Vilafranca ha creat uns vals per import d'un euro pensant en facilitar que tothom qui ho desitgi pugui contribuir a finançar la campanya. Aquests es poden adquirir al llarg de totes les vacances de Nadal als establiments comercials adherits a la campanya. 
Des del PFI-PTT agraeixen a la Mònica Sanahuja, tècnica de Creu Roja a l'Alt Penedès, que hagi facilitat aquesta col•laboració tan profitosa per als joves.
El Programa Pla de Transició al Treball forma a trenta joves en les especialitats d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i de fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques, i es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.