Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L'alumnat del PTT Fabricació Mecànica visita l'empresa Rectificats Alt Penedès

09 de desembre de 2019

L’alumnat de l’especialitat d’Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques del Programa de Formació i Inserció (PFI) – Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca va visitar el passat 25 de novembre l’empresa Rectificats Alt Penedès arrelada al territori  des de fa més de dues dècades i  dedicada a la reparació i manteniment de motors.

El personal de Rectificats Alt Penedès va explicar a l’alumnat el procés de rectificació de motors destacant que compten amb maquinària única a la comarca. La visita guiada, amb l’objectiu d’apropar l’alumnat a entorns productius reals, va acabar amb una xerrada sobre les oportunitats de treball al sector del metall tot posant èmfasi en la importància de l’actitud tant per a l’aprenentatge com per a la incorporació al món laboral.

El Programa de Transició al Treball es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.