Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L'IDAP participa en l'organització d'un seminari d'Aprenentatge Productiu a Grècia.

22 de novembre de 2019

El  seminari va tenir lloc del 14 al 16 de novembre i va dur el nom "Coneixent l'Aprenentatge Productiu". Va estar organitzat pel Moviment Protasi de prevenció contra la drogadicció, de Patras, i membres de la Xarxa Intenacional d'Escoles i Projectes d'Aprenentatge Productiu - INEPS originaris de Finlandia, Alemanya, Lituània i Catalunya, a través de l'Institut d'Aprenentatge Productiu - IDAP, de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El seminari anava adreçat a l'associació PEKES de coordinadors i inspectors d'Educació de la prefectura de l'oest de Grècia, amb capital a Patras, i hi van participar 25 persones altament qualificades en temes educatius i amb capacitat d'influir en la implmentació de la metodologia de l'Aprenentatge Productiu a Grècia.

El programa va repassar els principis bàsic d'aquesta metodologia (desenvolupament del currículum individual, relació teoria i pràctica, estades pràctiques en empreses, etc...) i va permetre als participants grecs conèixer els diferents models europeus i experiències d'èxit en la implementació de l'Aprenentatge Productiu, en benefici, sobre tot, dels joves que cursen educació secundària. 

Paral.lelament al seminari, els organitzadors, majoritàriament membres del consell d'adminitració d'INEPS, van aprofitar per a preparar el proper congrés internacional d'educadors que tindrà lloc el proper mes de maig a Vilafranca del Penedès, organitzat per l'Institut Municipal d'Aprenentatge Productiu - IDAP, membre de la xarxa i del consell d'administració des de l'any 1990.