Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Nou curs de docència de la formació professional per a l’ocupació

15 de febrer de 2017

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina, de l’Ajuntament de Vilafranca està portant a terme el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria 2016-2017.
Aquesta oferta, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, consta d’un total de 2.110 hores distribuïdes en cinc certificats de professionalitat.

L’aposta del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca és oferir una àmplia oferta de cursos amb certificat professional per tal de millorar l’ocupació a la comarca i trobar aquelles especialitats formatives que puguin tenir més sortida laboral. Al respecte, enguany, com a novetat s’ha optat per oferir una formació adreçada al col•lectiu de professionals freelance que es volen dedicar a la docència. Aquest és el CP de docència de la formació professional per a l’ocupació, que es va iniciar el 14 de febrer. 

Fins al moment s’han iniciat dues especialitats formatives més, el CP d’Activitats de venda i el CP d’Elaborador de vins i licors. Per als propers mesos es duran a terme el CP d’Activitats auxiliars de magatzem i el CP Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals.

Tots els cursos estan adreçats a treballadors/es en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya. Els perfils dels candidats i candidates estan determinats per la normativa que determina cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos. 

Les inscripcions s’han de realitzar a través del web del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l’Ateneu Municipal de la Plaça del Penedès, tel. 938 172 447 o bé al web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, al Recinte de La Fassina, tel. 938 171 995.

Accessibilitat