Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Nova conferència del cicle Desenvolupa’t, a càrrec de Dani Casanovas

12 de febrer de 2018

La setmana passada va tenir lloc una nova conferència del cicle de conferències Desenvolupa’t que periòdicament s’organitza des de la regidoria de Promoció econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Aquestes conferències volen ser un espai que ajuda a la reflexió, a compartir experiències, a aprendre i a adquirir coneixements davant la situació del món empresarial.

La conferència va  estar conduïda per Dani Casanovas, un influencer penedesenc a les xarxes socials que compta amb més 35.000 seguidors a Instagram amb el seu perfil “Danifoodie”. Casanovas és enginyer superior en informàtica, especialitzat en comunicació. És el creador i director general d’Imagina, una empresa de màrqueting digital que va muntar el 2015. És l’actual secretari de l’AIJEC (Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya).

A la conferència “Les 7 coses que no sabies que pots fer a Internet per la teva empresa”, Casanovas va fer una exposició dels punts claus per arribar al mercat empresarial amb la utilització de les xarxes socials. Va remarcar que al Penedès hi ha molt bon producte però s’ha de saber vendre  i estar a les xarxes, que és on són els clients.

A l’acte van assistir gairebé un centenar de persones, la majoria  vinculades al sector comercial, empresarial i de caire emprenedor. L’acte va ser presentat pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció exterior, Joan Manel Montfort.