Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Nova edició del curs de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil

15 de febrer de 2017

El Servei d’Ocupació i Formació-La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca realitzarà una nova edició del curs de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil en el marc de la Casa d’Oficis La Mainada.

La Casa d’Oficis La Mainada és un programa destinat a 10 joves, menors de 25 anys i amb el Graduat en ESO, que es formen i treballen en l’especialitat auxiliar d’educació especial, auxiliar de llar d’infants, dinamitzador/a d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor/a de menjador. Durant la primera fase de sis mesos, els alumnes tenen dret a una beca de formació i durant el segon semestre seran contractats per l’Ajuntament de Vilafranca. Aquests joves treballaran fent suport a les escoles públiques del municipi, principalment del barri de l’Espirall i a les llars d’infants municipals. 

Dins el programa formatiu de la Casa d’Oficis s’inicia aquest mes de febrer el curs de monitor de lleure infantil i juvenil que permetrà als joves participants obtenir el carnet de monitor de lleure, reconegut per la Direcció General de la Joventut, i el Certificat de Professionalitat del curs de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil.

En aquests moments encara hi ha places disponibles per participar a la Casa d’Oficis La Mainada i per cursar el curs de monitor de lleure.  Per a més informació cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l’Ateneu Municipal, Plaça del Penedès, 4, tel. 938 172 447 o bé al Servei d’Ocupació i Formació, al Recinte La Fassina, Av. Catalunya, 22, tel. 938 171 995.
La Casa d’Oficis és un programa Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del propi Ajuntament de Vilafranca.