Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Noves activitats del Banc de Temps de Vilafranca

27 de maig de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca continua amb les seves activitats aquest mes de juny. Com cada primera setmana de mes tindrà lloc l'activitat Tasta Llengües en francès a l'Escorxador de Vilafranca. La sessió serà el dimarts 4 de juny, de les 19 a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d'Anaïs Martin. 

Es dóna també continuïtat al Grup de lectura en anglès, iniciat el mes de maig. Tindrà lloc els dijous 6 i 20 de juny de les 19h a les 20.30h, a càrrec de Marta Sastre. Serà un espai de trobada per a persones amb un nivell mitjà d'anglès que volen mantenir o millorar el nivell mitjançant la lectura i tertúlia literària. A les sessions, que seran conduïdes en llengua anglesa, cal portar llibreta i bolígraf. 

Una altra de les activitats consistirà en un Taller de creativitat en grup, que es realitzarà el proper dijous 13 de juny, de les 19 a les 21h a l'Escorxador i serà dinamitzat per la pintora Loyda Sequedo. L'activitat consistirà en un taller 100 % pràctic per experimentar amb la pintura i la imaginació. A les sessions cal portar pintura acrílica, pinzell i paper de 300gr mida DINA3. A aquesta activitat cal inscripció prèvia. 

Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d'aportar un aliment (prioritàriament sucre, farina, oli, conserves, etc...) que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l'associació Ressò. 

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada en el programa Espirall, Fem Barri, que està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i co-finançada pel Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca. 

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se a:

Servei d'Ocupació i Formació (Av. Catalunya, 22 – recinte La Fassina)
Tel. 938 171 995
Correu electrònic gbertran@vilafranca.org