Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Noves activitats del Banc de Temps de Vilafranca per al mes de novembre

28 de octubre de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca continua amb les seves activitats aquest mes de novembre a l’Escorxador de Vilafranca. S’han organitzat quatre activitats: Tasta llengües en francès, Tasta llengües en anglès, Tastet de Txi-kung i xerrada Es pot viure sense Google?, que estaran dinamitzades pels mateixos participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis.
L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 5 de novembre de les 19 a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin, participant del Banc de Temps. 
El Tasta llengües en anglès tindrà lloc el dimecres 13 de novembre de les 19 a les 20.30h, i anirà a càrrec de Marta Sastre i d’Àngel Torres. Ambdues activitat  tenen l’objectiu d’ajudar als/les participants a mantenir i/o millorar el nivell de llengua mitjançant un grup de conversa. 
El Tastet de Txi-Kung tindrà lloc el dimarts 19 de novembre, de les 19 a les 20h. Rosada Rovira serà l’encarregada de dinamitzar l’activitat. El Txi-Kung és una pràctica física i mental que ens permet cultivar l’energia vital per mantenir els òrgans i totes les funcions del nostre cos en plena salut i equilibri. 
La xerrada “Es pot viure sense Google?” serà el dijous 28 de novembre, de les 19 a les 20h. Miquel Adroer parlarà de les alternatives al Whatsapp i recomanarà programari diferent. 
Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar  aliments que seran destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.
Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació i Formació (av. Catalunya, 22–recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.