Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Obert el termini per presentar candidatures a la catorzena edició del concurs Creajove

04 de abril de 2016

 

Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per a la catorzena edició del Concurs Creajove promogut per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. El concurs té com a objectiu principal incentivar la cultura emprenedora entre els joves de la comarca de l’Alt Penedès i premia en la seva categoria principal el millor projecte empresarial presentat per joves menors de 40 anys

Per tal de participar en el concurs cal que els emprenedors interessats presentin un pla de negoci i que aquest sigui resultat d’una de les situacions següents: un projecte d’empresa que encara no hagi iniciat la seva activitat, o bé un pla de negoci d’una empresa ja creada, amb data d’inici de l’activitat posterior al gener de 2015. Enguany, el guanyador d’aquesta categoria es premiarà amb un xec ofimàtic per valor de 400€, i amb una beca formativa de l’Escola de Direcció d’Empresa de l’ADEPG per valor de 100€.

D'altra banda, el concurs té dues categories més, la d’idea de negoci més creativa i la d’idea de negoci més creativa en emprenedoria social, que estan reservades als alumnes dels centres d’ensenyament secundari de l’Alt Penedès que hagin participat en els tallers Creajove que imparteixen els tècnics del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca als diferents centres educatius. Cada una d’aquestes categories està premiada amb un xec ofimàtic per valor de 150€ per al guanyador.

Els emprenedors interessats en participar al concurs poden presentar les seves candidatures al Centre Àgora fins al proper 22 d’abril.
L’edició d’enguany clourà el 18 de maig amb la celebració de la Jornada de l’Emprenedor on es duran a terme un seguit de ponències al voltant de les habilitats directives i dels comportaments emprenedors i on tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del concurs posant el colofó al Programa Creajove 2016.

Per més informació i per consultar les bases del concurs es pot contactar amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, al 93 817 11 69 o en aquest enllaç.

 

Accessibilitat