Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Perruqueria Góngora fa una donació de mobiliari al CFO Francesc Layret

06 de setembre de 2017

Carmen Góngora, propietària i perruquera de la perruqueria i estètica Gongora, empresa col•laboradora des de l’any 2015 amb la formació pràctica de l’alumnat del curs d’estètica del programa Joves per l’Ocupació, ha col•laborat un cop més amb el Centre de formació Francesc Layret fent una donació de mobiliari i material de perruqueria i estètica. 

L’Ajuntament de Vilafranca a través dels seus diferents programes de formació, dóna l’opció a les empreses de participar en la formació de futurs professionals, ja sigui mitjançant la realització d’estades pràctiques o bé amb la organització de visites a les instal•lacions de les empreses, de xerrades de professionals, de tallers formatius especialitzats o, com en el cas de la perruqueria Góngora, amb la donació de mobiliari i material.

La col•laboració amb el món empresarial del territori és fonamental pel desenvolupament dels objectius dels programes formatius,  els quals són completar el nivell de qualificació i competència professional de l’alumnat, fomentar la millora de l’ocupabilitat i promoure així la contractació laboral dels/de les joves.  

Des del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, es vol agrair la col•laboració de totes les empreses i, en el moment present i de forma especial, la de la perruqueria Góngora, que ha permès condicionar part de l’espai formatiu del  nou PFI d’Auxiliar d’Imatge Personal, a les instal•lacions de La Fassina, amb la donació de mobiliari.