Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Segona hackató per promoure la reducció de l’ús de plàstics en el marc de l’Ecosistema d’Innovació “Penedès Sostenible i Saludable”

12 de febrer de 2019

L’Ajuntament de Vilafranca llença el repte de com promoure la reducció de residus, i concretament el consum de plàstics i organitza una nova hackató. L’objectiu és generar idees i solucions innovadores per reduir-ne el consum. Un repte local amb conseqüències globals. L’esdeveniment serà dilluns 25 de febrer, de 9.30 a 14.30h, a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca del Penedès. 
Aquesta és la segona hackató que organitza l’Ajuntament en el marc de l’Ecosistema d’Innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable”. Un programa que fomenta la col•laboració entre diferents agents aplicant noves metodologies de treball, més transversals, innovadores i creatives. 
Les hackatons són tallers d’innovació oberta, és “Innovació a través del diàleg”. La idea principal és que no és possible innovar sense la col•laboració de les empreses amb tots els destinataris del seu producte, usuaris o consumidors. Aquestes metodologies ajuden a fer més competitius els serveis que ofereixen les empreses i les administracions del nostre territori i que comparteixen els valors per fer del Penedès un territori més sostenible i saludable. 
Aquest taller d’innovació s’adreça a empreses i comerços interessats i implicats en la iniciativa però també ciutadania en tant que destinatària final i consumidora.
Més informació a:
Servei de Promoció Econòmica de Vilafranca 
Tel. 93 817 11 69 
promocioeconomica@vilafranca.cat