Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Setmana de la Diversitat a l'Espirall

09 de abril de 2019

Des del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, en el marc del  projecte Espirall, Fem Barri s’ha organitzat una nova activitat de participació al barri que té com a objectiu reconèixer  la diversitat com a un element característic i necessari del món actual.

Amb el nom de Setmana de la Diversitat, del  6 a l’11 de maig,  es programaran onze activitats que tenen en compte la diversitat generacional, la diversitat cultural i la diversitat funcional del barri de l’Espirall. La diversitat forma part de l’ésser humà i és enriquidora, però també pot ser causa de conflicte i discriminació. Cal aprendre a percebre-la, gestionar-la i treballar-la per combatre les injustícies que en ella es basen i per afavorir la inclusió social.

Les activitats seran les següents:  xerrada “Cuidem el barri”, conta contes per a infants a les escoles, taller de pastisseria marroquí, concert de + Música a l’Espirall, activitat teatral “Escenes amb tracte”, taller de psicologia positiva per a dones nouvingudes, visita al parc de bombers per a les persones grans del barri, taller “Diversitat i Convivència” i  triangular de futbol sala.

Totes les activitats les realitzaran les pròpies entitats i serveis del barri en diferents espais de l’Espirall: Associació de Veïns de l’Espirall, Entitats Espirall, Casal d’avis de l’Espirall, Hospital Comarcal Alt Penedès, l’Espai jove La Nau, Bombers de la Generalitat de Catalunya, El Turó Salut Mental - Associació de Familiars i Amics, Associació Gent del Barri, Germanes Hospitalàries - Hospital Sagrat Cor - Servei de Rehabilitació Comunitària de l’ Alt Penedès, Escola Pau Boada i  Escola Mas i Perera. I amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès (CNL de l’Alt Penedès i el Garraf).

Per a més informació poden adreçar-se al servei d’Ocupació i Formació (Av. Catalunya, 22 – recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.