Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Showroom de finançament per a la internacionalització per a empreses

12 de març de 2018

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i ACCIÓ-Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya organitzen un showroom de finançament per a la internacionalització adreçada a pimes en creixement que vulguin exportar o ja exportin i estiguin interessades a incrementar les seves vendes a l’exterior.
La sessió tindrà lloc dimecres 21 de març i  començarà a les 9,30h amb la benvinguda a càrrec de Joan Manel Montfort, tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, i Cristina Fabián, delegada d’Acció a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme.
A continuació hi haurà el Showroom amb presentacions de les 6 tendències de finançament per a la internacionalització (LENDIX, NOVICAP, ENISA, CESCE, BANC SANTANDER i INSTITUT CATALÀ DE FINANCES). Moderarà Marta Navarro, consultora de finançament internacional.
A continuació hi haurà l’inici de les reunions individuals amb els proveïdors sol•licitats. Es tracta de sessions d’assessoraments financers per resoldre dubtes sobre quin és el producte financer que s’adapta millor a cada projecte.
Per inscripcions, cal adreçar-se al correu promocioeconomica@vilafranca.cat  o al tel. 938 171 169.