Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

S’inicia una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina

08 de juny de 2018

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès enceta una nova edició del programa Joves en Acció per a  la Recerca de Feina, destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d’atur laboral. El programa vol promoure l’activació i dinamització del jovent, mitjançant diferents accions, per tal d’ampliar les seves competències bàsiques, professionals i personals. L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu.

En el programa es donarà suport als i les joves mitjançant diferents accions: tutorització, disseny d’un itinerari formatiu i acompanyament en la inserció laboral. Paral•lelament a l’itinerari individual, es duran a terme accions formatives en grup relacionades amb l’adquisició de competències bàsiques, adaptades a les necessitats i interessos dels i les joves, centrades en el coneixement de tots els recursos  existents a l’entorn, tant a nivell laboral com formatiu, incloent-hi el teixit empresarial del territori.

En l’edició anterior del programa van participar activament 69 joves, dels quals 22 van trobar feina en diferents sectors, 32 van ser derivats a diferents accions formatives, i la resta van iniciar-se en un procés autònom de recerca activa de feina.

Per a preinscriure’s al programa de forma online cal accedir a l’Administració Oberta de l’Ajuntament de Vilafranca, secció Tràmits de www.vilafranca.cat, o adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la plaça del Penedès, tel. 938 172 447, o al Servei d’Ocupació i Formació, a l’avinguda Catalunya, 22 – Recinte La Fassina, tel. 938 171 995, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

El programa Joves en Acció per a la recerca de feina està impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el finançament de la Diputació de Barcelona.