Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Tota la informació sobre el Coronavirus a Vilafranca

20 de març de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. S'ha constituït un comitè de seguiment que està en permanent contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat i que avalua l’evolució de la situació per prendre en cada moment les mesures que es considerin oportunes.

L’activació d'aquest comitè i les mesures que se'n desprenen respon a la necessitat de reforçar la implementació de noves mesures amb l'objectiu de contenir la propagació de contagis per coronavirus i s'informarà la ciutadania de les mateixes a través d'aquest espai web i les xarxes socials oficials. Els serveis municipals s'han adaptat a la situació per garantir la prestació dels serveis bàsics i essencials i d’atenció a les persones i reduir al mínim indispensable l’atenció presencial. S'han suspès temporalment les activitats i esdeveniments municipals amb concentració de persones previstes fins al 27 de març, i també han quedat tancats diversos equipaments. 

Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són Cat Salut o l'espai: www.vilafranca.cat/coronavirus