Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Un taller de cuina tancarà el primer semestre del Banc de Temps de Vilafranca

05 de juny de 2018

Amb el solstici d’estiu arriba la nit de Sant Joan, la més curta de l'any, en la que tradicionalment es fan reunions d’amics i familiars al voltant del foc. El Banc de Temps prepara el taller Menú per a la Revetlla de Sant Joan, una proposta de sopar per a la revetlla, per aprendre a cuinar un primer i segon plat, i la tradicional coca de pa de pessic i fruita confitada. El taller tindrà lloc el dia 14 de juny, de 18 a 20h, a La Fassina, i anirà a càrrec de Gemma Riera, participant del Banc de Temps, cuinera i formadora del PFI d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, del servei d’Ocupació i Formació. 

L’activitat serà oberta a tothom, tot i que les persones que no siguin membres del Banc de Temps de Vilafranca hauran d’aportar algun aliment (sucre, farina, oli, conserves), que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’Associació Ressò.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.