Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Una alumna del PTT de Vilafranca es seleccionada per a una estada formativa a Itàlia

26 de maig de 2016
 

Una alumna del curs d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PFI-Pla de Transició al Treball de Vilafranca del Penedès ha estat seleccionada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per tal de dur a terme una estada de formació i treball a Torí (Itàlia) del 5 al 20 de maig.  La beneficiària ha estat Hadda Beloua, una jove de 18 anys veïna de Vilafranca del Penedès. 
Hi han participat 17 joves seleccionats entre tots els programes PFI-Pla de Transició al Treball d’arreu de Catalunya mitjançant un concurs de mèrits en el que es valoraven tant els coneixements acadèmics com l’actitud i la capacitat de treballar en entorns multiculturals. A Itàlia els joves han dut a terme pràctiques educatives en una empresa, a més de seguir un curs intensiu d’italià i de participar en visites turístiques i activitats culturals.
L’estada formativa ha estat finançada per la Comunitat Europea mitjançant el programa Erasmus+. Des del PTT de Vilafranca es dóna molta importància a la participació de l’alumnat en projectes internacionals per tot el que implica de creixement personal i professional.
Aquest és el desè any consecutiu que una alumna del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PTT de Vilafranca és seleccionada per a participar-hi. En qualsevol cas, l’experiència és sempre un premi a la trajectòria de l’alumnat i sempre ha estat molt gratificant. 
El PFI-PTT de Vilafranca és un programa adreçat a joves de 16 a 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i que, a curt termini, volen treballar o cursar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà.  Està ubicat a l'Institut Alt Penedès i es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i, des del curs 2013-2014, amb el suport de la Diputació de Barcelona.