Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Xerrada de Bodegues Torres al Servei d'Ocupació

20 de octubre de 2021

Bodegues Torres ha col·laborat el passat 15 d’octubre amb l'Oficina Municipal de Treball del Servei d'Ocupació de Vilafranca fent una xerrada informativa i de captació de futurs candidats/es – Employer Branding, adreçada a les persones en cerca de feina i participants de Plans d'Ocupació, d’Orientació, del programa CRIT i de SEFED

Francesc Pinar, com a representant de la bodega amb el càrrec d'HR Business Partner de Producció - Operacions – Innovació a Família Torres, va donar a conèixer els valors de l'empresa i la qualitat dels seus productes a través d’un llegat de cent cinquanta anys d'història, ressaltant la importància que es dona a les persones que en formen part.

Tots els usuaris i participants d'aquest acte estan fent formació que ofereix el Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca per poder incorporar-se  al mercat de treball ordinari. Aquesta xerrada els ha permès saber com duen a terme els processos de selecció i què han de fer els/les candidats/es per incorporar-se al seu equip de treball, quins són els perfils que solen cercar, les competències i el trets actitudinals que es valoren, destacant per sobre de tot les ganes de treballar. D’altra banda, l’activitat ha permès a l’empresa conèixer candidats i candidates de l'Alt Penedès que potser tenen perfils que el encaixen i per tant, els ha permès atraure talent a la seva borsa de treball.

Bodegues Família Torres col·labora amb el Servei d’Ocupació des dels anys noranta sent l'empresa matriu del programa  de gestió administrativa SEFED, fent tasques d’assessorament a l’equip de formadores i acollint en pràctiques a alguns dels seus alumnes. El Servei d'Ocupació agraeix la col·laboració de Bodegues Família Torres en totes les seves formes i en el marc de diferents projectes i programes.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Accessibilitat