Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Xerrada de l'empresa Vitalia LLorenç al curs d'Atenció Sociosanitaria a persones depenents en institucions socials

19 de maig de 2021

El centre d’atenció a persones majors Vitàlia Llorenç ha col·laborat en el curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials que està desenvolupant l’Ajuntament de Vilafranca, realitzant una xerrada a l’alumnat el dilluns 17 de maig sobre el model d’Atenció Centrada en la Persona.

Vitàlia Llorenç és una residència de persones grans que pertany al grup Vitàlia Home, que són pioners a Catalunya en la implementació del model d’Atenció Centrada en la Persona, un model que busca el confort i benestar de l’usuari per sobre de tot, a través de l’espai, l’organització interna i la intervenció que es realitza. L’activitat ha permès que els alumnes puguin conèixer de primera mà com s’aplica aquest model de treball en el dia a dia d’una residència.

Des del Servei d’Ocupació, l’Ajuntament agraeix la col·laboració de Vitàlia Llorenç per oferir aquesta xerrada. El curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials es va iniciar el mes de febrer passat, en el marc del programa FOAP subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el propi Ajuntament de Vilafranca.  

 

Accessibilitat