Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Xerrada formativa a la Fassina

30 de març de 2023

En el marc de les accions per a la formació ocupacional de les persones aturades, l’Ajuntament de Vilafranca compta amb la col·laboració de diverses empreses per tal que les persones que estan buscant feina coneguin de primera mà la visió empresarial en relació a l'ocupació i els processos de selecció.

Amb l’objectiu que els usuaris coneguin com són els seus processos de selecció d'acord amb les competències més valorades en els perfils de logística i personal de supermercat i els requisits bàsics més valorats en qualsevol ocupació, recentment l'empresa Mercadona, distribuïdora de productes alimentaris i de la llar, ha col·laborat realitzant una xerrada a la Fassina dirigida a persones que estan en un procés d'orientació i/o altres accions ocupacionals que es duen a terme al barri de l'Espirall. Aquestes accions tenen per objectiu facilitar el procés de recerca de feina i la incorporació al mercat de treball.

La xerrada va ser conduïda per Eduard Sariñena,  gestor del bloc logístic, i Miguel Cano, tècnic de RRHH de botigues.

L’acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Accessibilitat