Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Xerrades informatives per als usuaris de l’OMT

23 de juny de 2021

Els usuaris i usuàries de l’Oficina Municipal de Treball de Vilafranca estan rebent formació mitjançant xerrades informatives sobre les competències i actituds necessàries per tenir oportunitats d’inserció laboral. Les xerrades, en general, s’organitzen per complementar les accions formatives i d’orientació que es fan des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca envers les persones en cerca de feina. L’objectiu d’aquestes xerrades és que representants empresarials puguin posar de manifest allò que busquen en els candidats/tes dels seus processos de selecció de personal.

Darrerament, l'empresa Albet i Noya, de Sant Pau d'Ordal, ha col·laborat amb l’Oficina Municipal de Treball fent una xerrada a la Fassina adreçada als/les usuaris i usuàries.

El seu propietari, Josep Maria Albet i Noya, president de la DO Penedès fins l’any 2019, va compartir amb els/les assistents l'evolució i inquietuds de l'empresa destacant l'aventura de l’elaboració de vins ecològics, des de l’any 1978 quan la tècnica era totalment desconeguda, i la de liderar projectes experimentals com la utilització de varietats de ceps resistents i autòctones adaptades al canvi climàtic.

La xerrada va permetre detallar les competències professionals que més valoren en les persones que formen o han de formar part del l’equip de treball de l’empresa, destacant la passió per la feina i l’opció de gaudir-ne en el dia a dia.

Des del Servei d'Ocupació, l'Ajuntament es valora molt positivament la col·laboració d’Albet i Noya i d’altres empreses que participen en aquestes xerrades en la tasca incentivar les persones en cerca de feina, donant-los l'oportunitat de conèixer de primera mà quines són les demandes i necessitats de les empreses del sector vitivinícola alhora d’incorporar personal.

ODSODS4ODS8

Accessibilitat