Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Instal·lacions

Les instal.lacions del Servei d'Ocupació i Formació estan adaptades a les necessitats formatives dels diferents programes que es porten a terme durant tot l'any. Aules formatives, sales de reunions, espais de trobada, sala d'actes i altres espais totalment equipats amb connexió WIFI i pantalles PDI.
Així mateix l'espai de l'Alberg acull els espais de cuina i sala de bar/restaurant totalment equipats per a la formació relacionada amb el serveis de cuina, bar i restaurant.

Servei d'Ocupació i Formació^

Les instal.lacions del Servei d'Ocupació i Formació estan homologades pel Servei d'Ocupació de Catalunya-SOC.
Totes les aules de formació estan equipades amb PDI's i amb connexió Wifi. L'aforament es de 15-20 persones.
Les Aules TIC disposen de terminals individuals i existeix una Aula TIC mòbil amb ordinadors portàtils per utilitzar en diversos espais del Servei d'Ocupació i Formació.

Alberg Municipal^

L'Alberg Municipal disposa de 60 places amb habitacions i serveis acondicionats per a persones discapacitades.
Totes les habitacions disposen de serveis –lavabos, WC i dutxes-. Hi ha menjador, bar, lloguer de llençols, bugaderia, consigna i caixes de seguretat. En el recinte hi ha un ampli aparcament per a cotxes i bicicletes. És un lloc ideal per organitzar conferències i congressos de petit format així com qualsevol tipus de taller o jornades formatives. Així mateix, les instal.lacions de l'Alberg s'utilitzen també per als programes formatius d'hosteleria i restauració en els espais habilitats de bar/restaurant i cuines.

Aules TIC^

El Servei d'Ocupació i Formació disposa de quatre espais equipats en TIC - Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Es tracta de quatre aules adreçades a fer formació especifíca en TIC, a través del programa Punt TIC Vilafranca Virtual, o a donar suport al desenvolupament de la resta de programes formatius del servei.