Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Altres serveis

Anar a tràmits

Participació en Networkings^

El servei d'Ocupació organitza diverses edicions anuals per tal de vincular el món empresarial amb el col.lectiu de persones que estan en cerca activa de feina. Normalment són sectorials i el format que s'aplica és el de breus entrevistes (speed dating) que cada empresari/a fa a diferents candidats/tes. Aquesta activitat permet conèixer de forma ràpida a persones adients a les necessitats de cada empresa i, degut a l'èxit aconseguit,  any rera any s'ha incrementat la participació de les empreses.

 

Sol.licitud online

Reserva d'espais^

El servei ofereix la reserva d'espais per a la realització de presentacions, accions formatives o altres activitats empresarials.

Equipaments

  • Aules d'informàtica: 15 ordinadors en xarxa i amb accés a Internet. Pissarra digital.
  • Sala d'actes: Amb capacitat per a 80 persones. Equipament informàtic i pissarra digital.
  • Aules amb pissarra digital. 
  • Alberg municipal: 60 places. És un lloc ideal per organitzar conferències i congressos de petit format així com qualsevol tipus de taller o jornades formatives.

Sol.licitud online