Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Altres serveis

Atrau el Talent ^

El servei posa a l’abast de l'empresariat un espai, presencial o virtual, per a la presentació de la pròpia empresa a les persones en recerca o millora d'ocupació, a més d'assumir la coordinació i difusió del esdeveniment perquè sigui tot un èxit.

En aquestes sessions podran descriure a que es dediquen, quin tipus de perfils solen cercar, quines competències valoren així com els possibles beneficis que ofereixen als seus treballadors. Posteriorment les empreses podran recollir els currículums de les persones assistents amb el perfil requerit i interessades en formar part dels seus equips de treball.

Aquest servei, l'anomenat Employer Branding, permet a les empreses del territori a generar accions que  atreguin el talent de la Borsa de Treball del Servei d'Ocupació. 

Participació en Networkings^

El servei d'Ocupació organitza diverses edicions anuals per tal de vincular el món empresarial amb el col.lectiu de persones que estan en cerca activa de feina. Normalment són sectorials i el format que s'aplica és el de breus entrevistes (speed dating) que cada empresari/a fa a diferents candidats/tes. Aquesta activitat permet conèixer de forma ràpida a persones adients a les necessitats de cada empresa i, degut a l'èxit aconseguit,  any rera any s'ha incrementat la participació de les empreses. 

Actualment, per causa de la COVID-19 aquest servei queda suspès.

Reserva d'espais^

 Reserva d'espais per a la realització de presentacions, accions formatives o altres activitats empresarials.

Equipaments

  • Aules d'informàtica: 15 ordinadors en xarxa i amb accés a Internet. Pissarra digital.
  • Sala d'actes: Amb capacitat per a 80 persones. Equipament informàtic i pissarra digital.
  • Aules amb pissarra digital. 
  • Alberg municipal: 60 places. És un lloc ideal per organitzar conferències i congressos de petit format així com qualsevol tipus de taller o jornades formatives.

 

Accessibilitat