Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Alumnat en pràctiques

El Servei d'Ocupació ofereix programes de formació, orientació i treball tenint en consideració la situació del mercat laboral. Aquests programes acrediten competències professionals i garanteixen que la persona té els coneixements, les habilitats i les aptituds per a desenvolupar una activitat d'acord amb les exigències del mercat de treball.

Les empreses tenen la possibilitat d'implicar-se en aquests programes que a la fí beneficia a totes les parts implicades, d'una banda, permet perfeccionar l'aprenentatge dels alumnes en un entorn laboral real augmentant les seves possibilitats d'inserció laboral i, d'una altra banda, dona a les empreses l'oportunitat de conèixer possibles candidats/es per al seu equip de treball. 

Les estades pràctiques no comporten una relació contractual ni cap cost per a les empreses, i l'assegurança de les persones es assumida pel Servei d'Ocupació.

Sol.licitud online

 

Testimonis^

Accessibilitat