Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Relació amb les empreses

Des del servei d'Ocupació i Formació es creu necessari estar al costat de les empreses per tal de conèixer i analitzar les seves necessitats en l'àmbit de recursos humans, i oferir solucions mitjançant els diferents serveis dels quals es disposen.

El servei d'Ocupació i Formació és un servei compromès amb les empreses que busca col.laborar activament amb el teixit empresarial del territori per tal de contribuïr en el desenvolupament econòmic i en el creixement de la competitivitat de les empreses.

Empreses col·laboradores^

Moltes empreses de la comarca de l'Alt Penedès i altres comarques participen activament en les activitats del servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i a la fi constitueixen un entramat de recursos molt valuós. Aquesta cooperació és essencial i contribueix molt positivament en el desenvolupament dels diferents projectes i programes formatius.

Gràcies a aquestes empreses ha estat possible que any rera any un percentatge alt de persones s'incorporin al món del treball o retornin al món acadèmic. És per aquesta raó que mereixen un gran reconeixement.

Des del servei d'Ocupació i Formació s'agraeix enormement aquesta participació, sovint desinteressada, i es desitja la seva continuïtat al llarg del temps en benefici de la seva pròpia activitat, però també d'un desenvolupament del teixit empresarial de la comarca.