Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Selecció de personal

 

INFOGRAFIA "NECESSITES CONTRACTAR PERSONAL?"

L'Oficina Municipal de Treball disposa d'un equip tècnic preparat per ajudar i acompanyar a les empreses en els seus processos de selecció. El procediment seria el següent:

  • A partir de la descripció de l'oferta, es fa difusió a través de la Xarxa Xaloc i d'altres canals com són les xarxes socials, la premsa escrita i altres borses de treball especialitzades que incrementen les oportunitats de donar resposta als requeriments de l'empresa.
     
  • Seguidament es fa la preselecció dels candidats més adients en relació a les necessitats de les empreses, coordinant inclús les posteriors entrevistes de selecció que realitza l'empresa.
     
  • En tot moment del procés l'equip tècnic està preparat per informar sobre temes d'interés: contractes de treball bonificats, acolliment de personal en pràctiques, contractacions derivades de programes formatius, etc...

Empreses interessades en participar^

 

 

Les empreses interessades en el nostre servei cal que accedeixin a la seu electrònica de l'Ajuntament, complimentin la sol.licitud i enviïn el formulari que trobareu, on s'inclouen els següents fulls: 

  • Full 1. Dades de l’empresa, per gestionar l'alta a la Xarxa Xaloc (només la primera vegada que es col.labori)
  • Full 2. Full de compromís Xarxa Xaloc. S’omple automàticament en funció de les dades facilitades a Dades d’empresa. Es necessari imprimir, signar, segellar i enviar-ho per correu electrònic (només la primera vegada que es col.labori) a omt@vilafranca.org.
  • Full 3. Descripció de l’Oferta de treball. Especificació del perfil que es necessita cobrir.

 

Accessibilitat