Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Cerca de Feina

 

 

Xaloc és una eina telemàtica de la Diputació de Barcelona creada per a la gestió de persones que cerquen feina o que volen millorar la feina que ja tenen. L'eina permet vincular la informació de les persones, amb els seus interessos personals i professionals, amb els perfils sol·licitats per les empreses de l'entorn.

Les persones que estan donades d'alta a la Xarxa Xaloc tenen també accés a les ofertes de treball de serveis locals d'ocupació d'altres poblacions de la demarcació del Barcelonès.

Per formar part de la borsa de treball cal donar-se d'alta a la Xarxa Xaloc. Cal previament sol.licitar cita prèvia (contacte) i dur la següent documentació el dia assignat. 

  • DNI/NIE
  • Currículum Vitae actualitzat, amb fotografia.
  • Títols i/o certificats de formació.
  • Informe de vida laboral.
  • Certificat ICASS, en cas de tenir alguna discapacitat +33

Per actualitzar els expedients de la Xarxa Xaloc, pots venir a la Oficina Municipal de Treball, de dilluns a divendres, d'11 a 14h. o bé enviar els canvis per correu electrònic a  omt@vilafranca.org indicant les següents dades:

  • Nom i cognoms
  • DNI / NIE
  • Data d’inici i/o fi de la nova feina que cal afegir en l’expedient, nom de l’empresa, tasques realitzades.
  • Nom de la formació, data que has finalitzat els teus nous estudis, nombre d'hores del curs, lloc on l'has realitzat.
  • Altres canvis

SERVEI ONLINE.

Consulta d'expedient AQUÍ


A l'Oficina Municipal de Trebal es troba el Club de la Feina, un recurs per a l'atenció immediata i complerta a les persones que busquen feina. Aquestes persones poden fer ús d'aquest espai amb la finalitat  de millorar i optimitzar la seva entrada al mercat laboral amb el suport i l'assessorament dels especialistes.

El Club de la Feina forma part del Punt TIC Vilafranca Virtual del Servei d'Ocupació. Es tracta d'un espai equipat amb 10 ordinadors amb accés a Internet, fax, telèfon, taulers amb ofertes de treball de diverses fonts, entre elles les de la pròpia Xarxa Xaloc, i informació diversa referent al mercat laboral.

TANCAT TEMPORALMENT

Accessibilitat